Voronin îl desființează pe Petrenco: Acest "iskusstvennîi malcik" a lins toate ușile ca să ajungă la APCE

Embed:

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, susţine că deputatul Grigore Petrenco mereu a creat probleme în interiorul Partidului Comuniştilor. Liderul comunist a dat asigurări în cadrul unei conferinţe de presă, că excluderea lui Petrenco din partid, nu este o pierdere majoră.

"Noi am avut probleme cu Petrenco. Eu prima dată din presă am aflat despre Antfia. El poate să vorbească ce vorbeşte. S-a discreditat. El nu-şi imaginează ce va face dacă va fi lipsit de "koracikă" (mandatul de deputat)", a subliniat Voronin.

Totodată, Vladimir Voronin e de părere că mandatul deputaţilor în Parlament trebuie limitat.

"Poate e cazul să limităm, ca nici deputaţii să nu poată avea mai mult de două mandate. Exact cum are la noi preşedintele. Petrenco este un "iskusstvennîi malcik" (băiat artificial). El a fost preântâmpinat că nu va fi în lista noastră", a zis el.

De asemenea, liderul PCRM a dezvăluit că, Grigore Petrenco, îşi dorea să ajungă în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

"Grişa a umblat pe la Strasbourg şi a lins toate uşile ca să fie acceptat la APCE. Bine că cei de acolo sunt anticomunişti şi nu l-au luat", a enunţat Voronin.

Publika.md aminteşte că, Grigore Petrenco va participa la alegeri pe lista lui Renato Usatîi. Fostul comunist a anunţat că îşi suspendă calitatea de membru al Partidului Comuniştilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu