Voronin: Ieri m-am întâlnit cu Filat, azi sau mâine cu democraţii, dar cu Ghimpu nu ştiu, trebuie unul cu nervii mai puternici VIDEO

Embed:

Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, a anunţat că va purta, azi sau mâine, discuţii cu reprezentanţii Partidului Democrat. Asta după ce, ieri, Voronin s-a întâlnit cu preşedintele PLDM, Vlad Filat.

Întrebat dacă va avea întrevederi şi cu liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, Voronin nu a dat un răspuns exact. "Cu Ghimpu nu ştiu. Poate va vorbi cineva de la noi din partid, unul cu nevii mai puternici", a răspuns Voronin zâmbind.

Voronin spune că urmează întâlnirea cu Marian Lupu odată ce acesta a fost următorul, după Filat, care le-a transmis comuniştilor o invitaţie la dialog. "Eu la cumătrie pot să nu mă duc, dar în contextul în care aceste discuţii vin în contextul în care să rezolvăm problemele cetăţenilor, cum să nu mă duc", a menţionat Voronin, subliniind că în condiţiile actuale din Republica Moldova, supărările nu-şi au locul.

Amintim că ieri, Vladimir Voronin s-a întâlnit cu Vlad Filat. Potrivit unui comunicat de presă cei doi au discutat despre situaţia politică din ţară şi măsurile ce se impun în vederea depăşirii crizei constituţionale. De asemenea Voronin şi Filat au convenit asupra necesităţii continuării dialogului în vederea identificării unei soluţii pentru depăşirea impasului politic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu