Voronin, despre decizia lui Năstase de a candida pentru funcţia de primar: Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar, nu de un politician

Embed:
Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar, nu de un politician. Aşa a comentat preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, decizia liderului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău.

"Nu am părere despre această persoana, absolut, nici referitor la activitatea lui în politică, nici la capacităţile lui de manager, pentru că primarul oraşului nu trebuie să fie politician, dar trebuie să fie un gospodar", a declarat Vladimir Voronin.

Totodată, Voronin a ironizat pe seama ofertei făcute de Năstase Maiei Sandu de a-l susţine în aceste alegeri:

"Asta sunt problemele lor de logodnicie, de cununie, de cei ei mai fac acolo cu Maria, cum o cheamă, Maia … Sandu asta nu sunt problemele mele, ei demult ba sunt împreună, ba nu sunt împreună. –Dar cum credeţi, o să se înţeleagă în privinţa unui candidat comun? –Absolut mie este indiferent, dar din poziţia noastră, ar fi bine ca nu să se înţeleagă". 

Liderul PCRM a mai declarat că formaţiunea condusă de el nu a decis încă dacă va înainta vreun candidat la alegerile locale din Chişinău şi Bălţi. Luni, Andrei Năstase şi-a anunţat intenţia de a se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei. Fruntaşii Partidului Demnitate şi Adevăr şi-au exprimat speranţa că cei de la PAS vor lua act de această decizie şi o vor accepta. Răspunsul se lasă însă aşteptat.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu