Voronin despre apartamenul lui Chirtoacă din spatele Primăriei, în care face petreceri şi legătura sa cu Lorena Bogza

Embed:

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, afirmă că actualul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, are un apartament în spatele Primăriei în care au loc doar petreceri.

Voronin a comentat astfel fotografiile apărute vineri, 15 aprilie, în presă pe care îl înfăţişează pe actualul primar dansând în propriul său birou de muncă.

"Ştim de mult timp de petrecerile de la Primărie. Astăzi am mai primit o confirmare de la prietenul meu, Iurie Roşca, cu referire la acestea. Ştim şi de apartamentul din spatele Primăriei şi cum se ajunge în el. Ce fel de capacităţi mai poate da dovadă un aşa individ? Doar Lorena Bogza le poate descoperi (n.r. prezentatoarea emisiuni "În Profunzime" de la Pro TV)", a mai precizat liderul PCRM.

Rugat de jurnalişti să ofere mai multe detalii, Vladimir Voronin le-a sugerat acestora "să stea de pândă cu camerele video şi cu picioarele pe aproape de Primărie".

Purtătorul de cuvânt al primarului general, Vadim Branzaniuc, a declarat pentru Publika.md că regretă că un fost şef de stat face declaraţii fără a se consulta şi fără a le verifica.

"Sunt nişte declaraţii făcute cu scopul de a-l discredita pe actualul primar şi care fac parte dintr-o campanie bine organizată", a mai adăugat Brânzaniuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu