Voronin, despre Acordul de asociere Moldova-UE: Aberaţii şi minciuni. Nu va fi semnat nimic (VIDEO)

Embed:

Liderii AIE spun minciuni atunci când anunţă că Moldova va semna Acordul de asociere cu UE, iar Partidul Comuniştilor rămâne pe poziţii şi nu va conlucra cu guvernarea. Declaraţiile au fost făcute, astăzi, de liderul PCRM, Vladimir Voronin, după ce a avut loc plenara Comitetului Central al formaţiunii.

"Suntem pentru aceea ca să fie întărită guvernarea în stat, însă doar după alegerile anticipate. Nicio conlucrare cu autorităţile actuale, chiar dacă ei vor reuşi sau nu să formeze Alianţa. Doar după alegeri. Voi nu puteţi să organizaţi alegeri anticipate, dar noi putem", a declarat Vladimir Voronin jurnaliştilor.

Totodată, deşi premierul Vlad Filat a anunţat că negocierile privind Acordul de Asociere între Moldova şi Uniunea Europeană au fost finalizate, liderul comuniştilor a declarat că acestea sunt aberaţii.

"Nu va fi semnat nici Acord de asociere şi nici Acord de liberalizare a vizelor. Moldova nu are nevoie de asta, poporul aşteaptă altceva de la Guvernare. Ce va urma după aceasta? Nimic. Ei fac asta doar ca să distragă atenţia. Ei nu pot face nimic de patru ani de zile în interiorul ţării. Acest Acord de asociere a fost semnat de ţări din Africa, din Asia şi de cine vrei. Pur şi simplu spun minciuni", a mai spus preşedintele comuniştilor.  

Totodată, deputatul PCRM Eduard Muşuc a prezentat succint pe Facebook decizia de astăzi a partidului, publicând o imagine din filmul Braveheart.

Publika.md aminteşte că, astăzi, membrii PCRM s-au întrunit în cadrul şedinţei plenare a partidului. Ei au discutat despre situaţia politică din ţară şi despre următoarele acţiuni ale PCRM. Asta în contextul în care partidele din fosta AIE negociază pentru semnarea unui nou acord şi formarea altui Guvern.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu