Voronin către jurnaliştii care stau înghesuiţi într-un birou al Parlamentului: Meritaţi să staţi în toaleta ceea! (VIDEO)

Embed:

Revenit din concediu, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a insultat din nou jurnaliştii. "Sunteţi vânduţi şi cumpăraţi. Voi ştiţi de către cine şi cum. Astfel, meritaţi să staţi acolo, în toaleta ceea", a spus Vorornin. 

Declaraţia acestuia vine la scurt timp după ce, atât el, cât şi colegii săi de partid, s-au erijat în mari apărători ai presei

Politicianul a făcut afirmaţia, după ce Comisia pentru mass-media a solicitat conducerii Legislativului să identifice un alt loc pentru jurnalişti, în sala de şedinţe. Membrii comisiei au constatat că spaţiul din sala destinată reprezentanţilor mass-media este prea mic, iar condiţiile tehnice sunt nesatisfăcătoare.

De asemenea, deputaţii au constatat că îngrădirea accesului jurnaliştilor în sala de şedinţe a Parlamentului împiedică informarea corectă a cetăţenilor.

Publika.md aminteşte că nu este pentru prima dată când Vladimir Voronin se ia de jurnalişlti. La 22 octombrie 2013, acesta era surprins cu declaraţia: "Nu căscaţi gura înainte de a termina eu propoziţia, parcă sunteţi ciocănitoare. Voi spuneți minciuni 24 ore din 24 şi nu vreau să discut despre minciunile voastre". 

În septembrie, anul tecut, liderul Partidului Comuniştilor s-a supărat pe jurnalişti, pentru faptul că l-au criticat, când s-a bâlbâit în timpul unui discurs stradal. Mai mult, preşedintele PCRM s-a adresat reprezentanţilor mass-media, folosind înjurături, în timp ce se afla într-o instituţie publică.

Iar în noiembrie, liderul PCRM a înjurat reporterii Publika TV.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu