VOR STA LA RĂCOARE! Trei bărbați din Edineț riscă zece ani de pușcărie pentru contrabandă cu insecticide (VIDEO)

Embed:

Procurorii  din cadrul oficiului "Nord" al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal au curmat activitatea unui grup criminal organizat specializat în contrabandă cu substanțe toxice.

Trei bărbați din raionul Edineț, cu vârste cuprinse între 34 și 38 de ani, riscă până la 10 ani de închisoare pentru contrabandă cu insecticide. 

Indivizii cumărau substanțele restricționate din orașul Cernăuți, Ucraina și le introduceau clandestin în țara noastră, prin eludarea controlului vamal.

Doi dintre suspecți au fost reținuți în urma unui flagrant în momentul transmiterii unui lot de produse de uz fitosanitar. Reținerea a avut loc la depozitul unde se păstrau insecticidele.

În rezultatul perchezițiilor operate la acest depozit au fost depistate mai multe recipiente cu substanțe toxice, cu o cantitate totală de 119 kg și 30 litri. Bărbații nu au putut prezenta niciun act de proveniență a produselor sau vreo autorizație, care le-ar fi permis importul de substanțe toxice.

 și procurorii au făcut percheziții și la domiciliul celui de-al treilea membru.

Toți trei bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore, iar ulterior, procurorii au solicitat aplicarea arestului preventiv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu