Vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:
Mâine, pe teritoriul ţării vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. La Briceni și Soroca vor fi zero grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei se așteaptă un grad. La Tiraspol şi Leova maxima va fi de trei grade. La Comrat și Cahul sunt prognozate patru grade.

În Capitală, în această noapte va fi minus unu, iar mâine trei grade cu plus. În zilele următoare se așteaptă lapoviță, iar maximele vor urca până la cinci grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare partea a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 16 grade Celsius, iar la Paris şi Londra 12. La Roma maximele nu vor depăşi 17 grade. La Berlin şi Viena se vor înregistra şase grade. La Praga termometrele vor indica patru grade. În capitala Poloniei se aşteaptă cu un grad mai puţin. La Budapesta şi Belgrad
sunt anunţate cinci şi respectiv şase grade. La Atena vor fi 15 grade , iar la Ankara va ploua şi se vor înregistra 12 grade. În capitala României meteorologii prognozează precipitaţii şi două grade. La Kiev termometrele vor indica un grad, va cădea lapoviţă. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi la Moscova.
Pe aceeaşi temă