Vor avea un Paşte fericit. Democrații, în vizită la familii nevoiașe din Hâncești

Embed:

Tot mai multe familii nevoiaşe din ţară vor avea un Paşte fericit datorită campaniei "Paştele pentru fiecare". Oamenii primesc daruri şi bunătăţi pentru masa de sărbătoare.

De această dată, reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova au ajuns în raionul Hâncești, acolo unde au împărţit multe surprize şi au vizitat câteva familii cu mulți copii.

În familia Șolopa din satul Sărata Galbenă, cresc patru copii. Aceştia s-au bucurat nespus de ajutorul primit chiar în preajma sărbătorilor pascale. Pentru ei, cadourile au venit la timp, întrucât trăiesc din salariul modest al mamei și din pensia de invaliditate a tatălui.

A doua familie vizitată de reprezentanții PDM este una plină de bărbați. Soţul şi cei cinci feciori sunt un adevărat sprijin pentru Janna Toma.

Şi familia Cristea a avut parte de o surpriză din partea PDM. Soţii şi cei şapte copii ai lor trăiesc doar din ajutorul social şi din mila localnicilor. Astfel că s-au bucurat nespus că vor avea ce pune pe masa de Paşte.

"Mulțumim foarte mult. Ne mai dă iată și domnul primar ajutor. Soțul se duce cu ziua, aduce. Îi plătește în sumă de 150 de lei pe zi."

"Ne-am alăturat acestei campanii alături de autoritățile publice locale pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor care au nevoie de ajutor, să le oferim un sprijin, pentru ca sărbătorile sfinte să fie cât mai frumoase", a menționat deputatul democrat Valentina Rotaru.

Campania socială „Paştele pentru fiecare” a fost lansată în data de 19 aprilie şi se va încheia la Paşte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu