"Vom trece de adversar". Milsami a ajuns în Bulgaria şi se pregăteşte de lupta cu Ludogoreţ

Embed:

Milsami Orhei a ajuns în Bulgaria şi se pregăteşte de debutul în Liga Campionilor. Echipa pregătită de Iurie Osipenco a efectuat primul antrenament, iar jucătorii se gândesc doar la un rezultat pozitiv în partida de la Razgrad cu Ludogoreţ.

Milsami Orhei a ajuns în Bulgaria cu două zile înainte de partida tur cu Ludogoreţ. Jucătorii s-au deplasat cu avionul până la Bucureşti, iar de acolo au parcurs încă 140 de kilometri cu autocarul. Milsami a efectuat primul antrenament pe stadionul din oraşul Şumen, care se află în apropiere de Razgrad.

"Sarcina numărul unu a fost să scoatem oboseala acumulată în drum. Am făcut mai multe mişcări aerobe şi cred că am îndeplinit obiectivul", a spus antrenorul Milsami Iurie Osipenco.

Staff-ul tehnic şi jucătorii se gândesc doar la partida de marţi şi ştiu deja ce au de făcut pentru a obţine un rezultat bun în duelul cu Ludogoreţ.

"Poate noi vom prinde o zi bună, iar adversarul va avea o zi mai nereuşită. Cred că datorită determinării şi aşezării bune în teren vom trece de adversar", a adăugat antrenorul.

"Pentru noi orice rezultat pozitiv ne-ar oferi o şansă uriaşă. De asta am venit aici să facem un rezultat bun. Ştim că nu suntem favoriţi, dar asta nu e motiv ca să nu luptăm pentru puţina şansă care ni se oferă", a declarat atacantul Romeo Surdu.

Meciul Ludogoreţ - Milsami din turul doi preliminar al Ligii Campionilor va avea loc pe stadionul din oraşul Razgrad. Partida va începe la ora 20:45. Acesta va fi primul meci pentru Milsami în Liga Campionilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu