"Vom trăi aşa cum vom munci". PCRM invită toate partidele din Parlament la dialog

Embed:

PCRM invită, la rândul său, toate partidele din Parlament la masa de discuţii. Potrivit deputatului Artur Reşetnicov, în aceste momente de criză, trebuiesc lăsate la o parte toate interesele care contravin promisiunilor făcute cetăţenilor şi luate unele decizii radicale. Reşetnicov a mai spus că PCRM este pentru dezvoltarea europeană, însă are obiecţii la Acordul de Asociere.

"Prin decizia de ieri, PLDM a arătat că scopul lor, venind la guvernare, a fost corupţia şi sărăcia. Am lansat o propunere de dialog interparlamentar. Opţiunea noastră rămâne deschisă, aşteptăm răspuns la invitaţia noastră. Noi comuniştii, propunem un astfel de dialog pentru toate fracţiunile. Deşi suntem diferiţi ideologic, am putea găsi puncte comune pentru a dezvolta Republica Moldova în toate domeniile. Noi vom trăi în Moldova aşa cum vom munci", a spus deputatul PCRM.

"Noi comuniştii dorim să aducem bunăstare în Moldova şi să eliminăm corupţia. Din 1993, comuniştii au demonstrat prin acţiuni că suntem consecvenţi, facem totul pentru folosul cetăţenilor. Însă, nu trebuie să mişcăm Republica Moldova şi cetăţenii ei de la o extremă la alta. Nu trebuie să adoptăm cu ochii închişi anumite acorduri internaţionale. Vrem modernizarea europeană a Republicii Moldova. Acordul de Asociere a fost pregătit şi semnat fără implicarea cetăţenilor şi a oamenilor de afaceri. Acum este datoria clasei politice să invite reprezentanţi din toate domeniile la care se referă Acordul de Asociere la un dialog în acest sens", a explicat Artur Reşetnicov.

Întrebat fiind dacă PCRM va fuziona cu PD, Reşetnicov s-a abţinut să comenteze.

Citeşte şi: Mihai Ghimpu, despre decizia PLDM şi în ce caz ar putea face PL alianţă cu PCRM

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu