''Vom avea un Disneyland al Republicii Moldova''. Iată unde va fi construit primul complex cultural-turistic (VIDEO)

Embed:

Moldova va avea, în premieră, un complex cultural-turistic. Zona de agrement, amplasată la kilometrul 32 pe traseul Chişinău-Ungheni, va putea găzdui evenimente care să adune nu mai puţin de 5 000 de oameni. Inaugurarea complexului va avea loc peste 10 zile, iar muncitorii lucrează contra cronometru.

Lucrările, care sunt pe ultima sută de metri, au început toamna trecută.

Zona de agrement va avea un restaurant rustic, un loc special amenajat pentru tarabele antreprenorilor, o grădină zoologică, o stână de oi şi o parcare cu peste 5000 de locuri.

Proprietarii, care au investit trei milioane de euro, spun că proiectul este inedit pentru ţara noastră.

''Încercăm să creăm din acest complex un fel de Disneyland al Republicii Moldova. Activităţi pe care noi le pregătim sunt tir cu arcul, aruncat cu topoare, bătălii medievale şi culinare'', a spus proprietarul Ştefan Avram.

''Construim un perete pentru acestă scenă. Noi facem lucrări calitative ca să ne placă nouă, dar şi celorlalţi'', a spus un bărbat.

''Ştiu că o să facem ceva frumos, pentru lume va fi ceva vesel. O să venim şi noi la deschidere, o să vedem la ce am lucrat şi ne bucurăm că ne duce capul'', a mai spus o persoană.

Complexul "Vatra" va fi inaugurat pe 31 mai şi va găzdui primul Festival Medieval, dar şi alte patru evenimente.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu