Volvo uimeşte publicul! Suedezii au prezentat sedanul cu caracteristici off-road (FOTO)

Trebuie să recunoaștem că Volvo a reușit să ne uimească destul de mult în ultima vreme, însă iată că anunțul de astăzi a făcut-o și mai tare. Ideea este că constructorul suedez de automobile a prezentat de curând primele informații și imagini oficiale ale noului S60 Cross Country, notează autostrada.md.

4_resize

Modelul va debuta săptămâna viittoare la Salonul Auto de la Detroit, în timp ce vânzările vor demara în vara acestui an.

2_resize

Reprezentanții Volvo au declarat nu o singură dată că vor reînnoi întreaga de modele, inclusiv pe cea a versiunilor Cross Country, dar iată că nimeni nu se aștepta ca Volvo să prezinte primul sedan crossover premium din lume cu abilități crescute în off-road!

Mașina este dotată cu sistemul de tracțiune integrală și beneficiază de o gardă la sol mai înaltă cu 65 mm față de un S60 obișnuit.

3_resize

Volvo nu a anunțat prea multe detalii în legătură cu noul S60 Cross Country, însă iată că deja cunoaștem că noul model va fi disponibil în Europa cu o gamă largă de propulsoare. La început vor fi oferite varianta turbo diesel D4 cu 190 de cai putere și motorul D5 pe benzină cu 250 de cai putere, urmând ca ceva mai târziu să fie disponibile și celelalte motoare din gama Drive-E.

Potrivit suedezilor, noul Volvo S60 Cross Country va fi oferit pe piața europeană și în versiuni doar cu tracțiune față.

6_resize

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu