Volkswagen pregăteşte o surpriză pentru public! Când va fi lansată noua generaţie Touareg

Volkswagen a confirmat că noua generație Touareg va fi dezvăluită spre finalul anului. SUV-ul german va avea un interior premium și o versiune plug-in hybrid, scrie automarket.ro.

Dezvăluirea noului Volkswagen T-Roc a reprezentat o ocazie pentru ca oficialii constructorului german să ofere câteva informații și despre alte lansări pregătite pentru perioada următoare.

Astfel, directorul de brand Herbert Diess a dezvăluit că noua generație a lui Volkswagen Touareg va fi prezentată oficial în toamna acestui an, în timp ce producția va începe în noiembrie.

Chiar dacă Salonul Auto de la Frankfurt va începe peste numai trei săptămâni, este posibil ca noul Touareg să aibă parte de o lansare în cadrul unui alt eveniment, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, și în cazul noului Polo.

Potrivit unor fotografii spion apărute anterior în presa internațională, noul Touareg va prelua elemente de design de la "frații" săi Tiguan și Atlas, iar una dintre noutăți va fi că blocurile optice LED se vor întrepătrunde cu grila.

De asemenea, se anticipează că interiorul va avea un aspect premium prin utilizarea unor materiale de calitate mai bună, dar și prin introducerea unui sistem de infotainment mai mare.

În plus, noul Touareg va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid, pe lângă oferta de motoare tradiționale diesel și pe benzină, iar toate versiunile vor avea tracțiune integrală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu