Volkswagen oferă 2.000 de dolari clienților pentru a rămâne fideli

Scandalul emisiilor diesel în care sunt implicații nemții de la Volkswagen amenință integritatea companiei și viitoarele profituri, așa că aceștia au găsit un mod prin care consideră că-și vor fideliza clienții, scrie playtech.ro.

Conform Autoblog, programul de fidelizare are scopul de a oferi 2.000 de dolari șoferilor de Volkswagen din Statele Unite, sumă care să fie folosită pentru achiziționarea unui nou model, pe baza de benzină, sau hibrid.

În plus, această ofertă se acumulează la oricare alta valabilă deja în catalogul companiei. Sumele oferite variază de la 2.000 de dolari pentru un nou Passat la 4.000 de dolari pentru un Touareg sau Eos.

Adoptând această strategie, conducerea Volkswagen speră să diminueze scăderile financiare care ar putea surveni în urma scandalului diselgate. În ciuda faptului că au trișat cu privire la cantitatea de emisii în cazul modelelor diesel, Volkswagen s-a bucurat de creșterea vânzărilor în luna septembrie. Totuși, lucrurile s-ar putea schimba dramatic în octombrie.

Mișcarea celor de la Volkswagen este, de asemenea, un răspuns la decizia luată de Fiat, în Europa. Italienii oferă posesorilor de Volkswagen reduceri semnificante dacă aceștia doresc să renunțe la mașina nemțească în favoarea unui Fiat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu