Volkswagen Golf GTI Cabrio ar putea debuta la Salonul de la Geneva

Salonul Auto de la Geneva ar putea marca debutul unui model surpriză din partea Volkswagen . Potrivit unor surse neoficiale, constructorul german se pregăteşte să expună în cadrul salonului elveţian varianta decapotabilă a modelului sportiv Golf GTI.

Anticipat încă de anul trecut de un concept expus la festivalul Worthersee din Austria, Golf GTI Cabrio şi-ar putea face apariţia anul acesta ca un ultim derivat al actualei generaţii, înainte de premiera mondială a noului Golf 7, programată în septembrie la Salonul de la Paris.

Conceptul expus anul trecut la Worthersee a beneficiat de acelaşi propulsor pe benzină, de 2.0 litri, capabil să ofere 210 cai putere şi 280 de Nm. Constructorul german susţinea atunci că varianta cabrio poate egala performanţele modelului cu acoperiş fix: sprint de la 0 la 100 de km/h în 7 secunde şi o viteză maximă de 240 km/h.

Alături de acoperişul mobil din textil, Golf GTI Cabrio Concept a beneficiat şi de un kit de caroserie mai agresiv, despre care nu există detalii privind şansele de a intra în producţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu