Volkswagen debutează în WRC în Raliul Finlandei cu Skoda S2000

Volkswagen va participa în Raliul Finlandei cu două exemplare Skoda Fabia din clasa S2000 ca parte a pregătirilor pentru debutul în WRC din 2013, potrivit automarket.ro.

Cu aproape doi ani înainte de a participa în Campionatul Mondial de Raliuri pe baza unui model Polo, Volkswagen demarează programul de dezvoltare cu două maşini Skoda Fabia din clasa S2000, cu care va lua startul în Raliul Finlandei de la sfârşitul lunii iulie.

În mod surprinzător,qatarianul Nasser Al-Attiyah nu a fost inclus în linia de piloţi, în ciuda faptului că acesta afirmase că va semna un contract pe trei ani cu constructorul german. În schimb, cele două maşini vor fi pilotate de Andreas Mikkelsen, care concurează pentru Skoda în Intercontinental Rally Challenge, şi Joonas Lindroos, un finlandez în vârstă de 26 de ani.

Se anticipează că Volskwagen va participa cu aceste două maşini în toate etapele care au mai rămas de disputat din actualul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, cu excepţia Raliului Australiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu