Volkswagen Amarok a câștigat "Internațional Pick-up Award 2018"

A doua generație Amarok cu motorul său V6 este un succes printre clienți, fiind livrate la nivel global peste 65.200 de vehicule, reprezentând o creștere cu 13,2% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, scrie autobook.ro

Membrii juriului au fost impresionați în special de capacitățile on-road și off-road ale Amarok V6: "Rafinamentul și elasticitatea motorului au stabilit un nou standard al segmentului." Și au adăugat în explicația lor de ce au acordat distincția: "Performanța nu este o provocare pentru Volkswagen Amarok V6. Gama să extinsă de motoare TDI de 3 litri, care variază de la 120 la 190 kW, satisface dorințele de putere și cuplu ale tuturor grupurilor de clienți.

Volkswagen Amarok a câștigat "Internațional Pick-up Award 2018" (IPUA 2018). Ca și predecesorul său, în 2010, noul Amarok a reușit să convingă juriul format din jurnaliști specializați în domeniul transporturilor.

"Suntem recunoscători că am primit Internațional Pick-up Award 2018 și ne simțim onorați de decizia juriului internațional al experților. Cu noul Amarok, am ascultat încă o dată ceea ce își doresc clienții și am reușit să obținem mai multă putere, mai mult cuplu și, de asemenea, o mai bună capacitate de a se adapta pe orice teren. Este mai mult decât lux și stil de viață," a declarat Dr. Eckhard Scholz, Președintele Consiliului de Administrație al Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Pe scurt, juriul a sintetizat toate atributele Amarokului în câteva cuvinte: "work hard, play hard", fiind un model etalon al întregului segment, și a descris Amarok că un "cal de tracțiune cu pedigriu de top".

Designul bine conturat, finisajele de calitate, au fost avut un rol determinant în luarea deciziei membrilor juriului. Dimensiunea cabinei duble, element de referință în segment, a impresionat, de asemenea, prin designul său modern.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu