Volkswagen a publicat prima schiţă a noii generaţii Transporter T6 (FOTO)

Volkswagen a publicat prima schiţă a noii generaţii Transporter T6, programată să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la New York, la începutul lunii aprilie, scrie automarket.ro.

Volkswagen a publicat prima schiţă a noii generaţii Transporter. Modelul, recunoscut în interiorul companiei după indicativul T6, va fi dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile la începutul lunii aprilie.

Deşi publicul se aşteaptă la o revoluţie tehnică, noua generaţie nu va aduce foarte multe îmbunătăţiri, fiind dezvoltată pe aceeaşi platformă ca modelul actual.

De asemenea, din punct de vedere estetic, designul va fi unul evoluat şi inspirat de conceptul Tristar, dezvăluit în toamna anului trecut, la salonul vehiculelor comerciale, desfăşurat la Hanovra. Vom vedea în mod cert grila frontală a noului Passat şi liniile angulare specifice noii filosofii de design.

Nici la interior nu se aşteaptă o revoluţie. Designul conservator se va păstra, dar Transporter va deveni ceva mai contemporan mulţumită introducerii unor ecrane multimedia noi.

Nu există informaţii despre gama de motorizări pe care o va adopta noul Transporter, însă mai multe surse fac referire la ceea ce se ascundea sub capota conceptului Tristar: un diesel cu patru cilindri de 2.0 litri, cu 200 de cai putere şi 450 de Nm transmişi ambelor axe cu ajutorul unei tracţiuni integrale 4 Motion.

Noua generaţie Volkswagen T6 se va materializa luna viitoare, însă debutul comercial va avea loc ceva mai târziu, în a doua jumătate a acestui an.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu