Voleibalistul moldovean Dumitru Bahov a semnat un contract cu Halkbank Ankara

Embed:
Unul dintre cei mai buni voleibalişti moldoveni, Dumitru Bahov, şi-a găsit o nouă echipă. Sportivul a semnat un contract valabil pe un sezon cu Halkbank Ankara. În ultimii trei ani el a mai fost legitimat şi la alte cluburi din campionatul Turciei cum ar fi Inegol, Afyon Belediyespor şi Tokat Plevnespor.

"Este un pas înainte, deoarece este o echipă ambiţioasă. În sezonul recent încheiat ei s-au clasat pe locul patru, însă înainte de asta au reuşit să câştige titlul de campioni câţiva ani la rând. Este o formaţie bună, unde pot să mă dezvolt", a spus Dumitru Bahov, voleibalist Halkbank Ankara.

În ajunul noii stagiuni, Halkbank îşi propune obiective măreţe. După ce au câştiga sezonul regulat al campionatului Turciei la volei, gruparea din Ankara a obţinut dreptul să joace în Liga Campionilor, ediţia 2019-2020.

"Îmi este interesant să joc pentru această echipă. Vom lupta pentru titlu sau pentru locuri de pe podium. Vom vedea. Avem o echipă valoroasă", a zis Dumitru Bahov, voleibalist Halkbank Ankara.

Jucătorul naţionalei Moldovei de volei a mărturisit că s-a adaptat perfect la viaţa din Turcia.

"Acolo nu sunt preţuri mari ca în Europa, unde am jucat până a veni în Turcia. Este mai aproape de ţară. Zborul spre Istanbul durează doar o oră. Sunt câte 2-3 curse pe zi. Ne place mult."

Bahov, în vârstă de 28 de ani, a mai jucat în cariera sa la clubul bulgar Marek Dupnitsa, la echipele româneşti Unirea Dej şi Tomis Constanţa şi mai a evoluat două sezoane pentru gruparea franceză Paris Volley.

Lasă un comentariu