Volei masculin: USM Chişinău - Speranţa Vulcăneşti, scor 1:3

Embed:

USM Chişinău a fost învinsă acasă de Speranţa Vulcăneşti cu 3-1, în prima etapă din returul campionatului naţional de volei masculin. În ciuda înfrângerii, Alexandru Dudicov de la USM a declarat că echipa sa şi-a îndeplinit obiectivul. De partea cealaltă, antrenorul formaţiei din Găgăuzia a rămas nemulţumit de jocul elevilor săi.

Speranţa Vulcăneşti a avut o deplasare reuşită la Chişinău, unde a învins în ultimul meci al etapei a şaptea echipa USM. Oaspeţii au început în forţă partida, după ce şi-au trecut în cont primul set. Studenţii de la USM au reuşit să egaleze, câştigând al doilea set.

Formaţia din Vulcăneşti nu a mai dat nicio şansă adversarilor şi a câştigat următoarele două seturi la rând. Scor final 3-1.

"Pauza de iarnă a fost lungă. Nu am avut avut practică de joc. S-a văzut că echipa abia a ieşit din vacanţă", a declarat Serghei Tiuliu, antrenor Speranţa Vulcăneşti.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, antrenorul studenţilor, Alexandru Dudicov, a rămas mulţumit de jocul echipei sale.

"Am avut ca obiectiv să câştigăm un set sau două. Am câştigat unul. Am fi vrut să şi câştigăm, pentru că totuşi am jucat acasă", a spus Dudicov.

După acest rezultat, ambele echipe au rămas pe aceleaşi locuri în clasament: Speranţa Vulcăneşti - pe locul trei, iar USM pe locul patru. Lider după etapa a şaptea rămâne Dinamo Chişinău, care este urmată în clasament de Dinamo Tiraspol.

Pe aceeaşi temă