Volei masculin: Dinamo Chişinău a învins Speranţa Vulcăneşti cu 3-1

Embed:

Dinamo Chişinău este de neoprit în Campionatul Moldovei la volei masculin. Deţinătoarea titlului naţional a obţinut a opta victorie consecutivă în acest sezon, după ce a învins Speranţa Vulcăneşti. Dinamo rămâne singura echipă neînvinsă în această ediţie de campionat.

Ultima victimă a campioanei a fost Speranţa Vulcăneşti, pe care a învins-o, pe teren propriu, cu 3-1. După opt meciuri jucate în acest sezon, Dinamo a pierdut doar două seturi.

"Cred că băieţii s-au relaxat, pentru că indiferent de rezultat oricum rămâneam pe primul loc. Unii jucători au comis nişte greşeli individuale şi ca urmare am pierdut setul", a declarat Valentin Pereu, anternor Dinamo Chişinău. 

Dinamo s-a impus în primele două seturi cu 26-24 şi 25-18. Oaspeţii au redus din diferenţă după ce au câştigat al treilea set cu 25-17. Gazdele şi-au asigurat victoria învingând în ultimul set cu 25-18.

"Am încercat să nu ne dăm bătuţi prea uşor. Am vrut să le facem spectatorilor o sărbătoare. Clar că nu sunt mulţumit de rezultat, echipa nu a îndeplinit cerinţele antrenorului", a menţionat Serghei Tiuliu, antrenor Speranţa Vulcăneşti.

În celelalte meciuri, echipa Şcolii Sportive din Tighina a învins codaşa clasamentului, Speranţa Chişinău, cu 3-1, iar USM a pierdut meciul cu Automobilist Tiraspol, scor 1-3. Dinamo Chişinău este lider cu 24 de puncte. Campioana este urmată în clasament de Dinamo Tiraspol, Speranţa Vulcăneşti şi Automobilist. Până la play-off mai sunt de jucat încă patru etape.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu