Voie bună la Căușeni. Localnicii au sărbătorit hramul oraşului. Trupa 3 Sud Est a oferit un spectacol de zile mari

Embed:

Voie bună și distracție pe cinste la Căușeni. Localnicii au sărbătorit, ieri, hramul oraşului, care a marcat 523 de ani de la prima atestare. Cu această ocazie, autoritățile locale le-au organizat mai multe evenimente.

Oamenii au participat la competiţii sportive, la o tombolă, au putut să guste câte un păhărel de vin roşu, dar şi să călătorească cu balonul cu aer cald.

Cei mai curajoşi şi-au încercat norocul într-o luptă crâncenă pentru premiul mare - un berbec. Câștigătorul a fost Veaceslav Guțu. Tânărul luptător spune că știe deja ce va face cu "trofeul".

"Cred că vom urma obiceiul nostru moldovenesc. Vom aduna toți băieții care au participat și îl vom găti să-l mâncăm", a spus Veaceslav Guțu.

Ulterior liniștea a fost întreruptă de o demonstraţie a băieţilor de la "Fulger".

La sărbătoare au fost şi invitați speciali: consilieri și primari din România și Letonia, dar şi câţiva deputaţi democraţi care au ajutat la implementarea mai multor proiecte în ultimii ani în Căușeni.

"Mă bucur că am cunoscut aici oameni buni şi îmi pare foarte bine că am şi la Căuşeni prieteni adevăraţi. Din numele Parlamentului Republicii Moldova şi a preşedintelui PD, Vlad Plahotniuc, vă dorim pace şi sănătate", a menţionat Iurie Chiorescu, deputat PDM

"Vreau să vă salut. Să vă salut din partea colegilor mei deputați, din partea miniștrilor care fac parte din guvernul Filip și din partea celor care au gânduri bune pentru dumneavoastra", a declarat deputatul democrat Valentina Stratan.

Localnicii, dar şi oaspeţii veniţi la Căuşeni au urmărit cu atenţie concertul organizat pentru ei. Spectacolul a fost deschis de mai multe ansambluri de muzica populară din raion.

Atmosferă frumoasă în scenă au adus artiştii de la Briosonores, ansamblul ţigănesc "Potcoava", dar şi formația de peste Prut "Nemuritorii".

Cireașa de pe tort a fost trupa 3 Sud Est din România.

Oamenii care au urmărit spectacolul au rămas impresionați: 

"Extraordinar, foarte frumos",

"E o sărbătoare foarte placută. ste veselie și ne distrăm".

Seara a culminat cu un show de artificii şi discotecă în aer liber.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu