Voiau să se dea tari şi au atacat cu bâte de baseball un şofer. Ce a urmat te lasă fără cuvinte (VIDEO)

Embed:

Doi tineri au fost făcuţi KO de un şofer pe care l-au atacat în trafic cu bâtele de baseball. În final, s-a dovedit că şoferul atacat era... luptător MMA, scrie rtv.net.

Întâmplarea a fost surprinsă de camera montată pe bordul unui autoturism aflat în spatele maşinii conduse de tânărul agresat care s-a dovedit a fi luptător MMA.

Pe imagini se poate observa cum agresorii opresc în faţa maşinii celuilalt şofer, aflat la volanul unui Peugeot 206. La un moment dat, unul dintre tineri scoate o bâtă de baseball şi îl îndeamnă pe celălalt şofer să se dea jos din maşină. Pentru că acesta din urmă a refuzat, agresorul a început să îi lovească maşina, fapt care s-a dovedit a fi o greşeală... majoră.

Proprietarul Peugeot-ului s-a dat jos şi cu o singură lovitură de pumn a reuşit să îl trimită pe tânărul înarmat cu bâta de baseball în lumea viselor.

A urmat apoi o luptă corp la corp cu prietenul tânărului făcut KO, iar la un moment dat agresorul este prins de gât. În numai câteva secunde, tânărul a leşinat, în timp ce luptătorul MMA agresat şi-a văzut în continuare de drum.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu