"Voiam să mă sinucid astăzi". POVESTEA emoţionantă a unei femei care a salvat un cerşetor de la moarte

Casey Fischer i-a cumpărat o cafea unui am al străzii, pe care l-a văzut înghețând de frig în fața unui local aflat în apropierea casei sale, scrie realitatea.net.

„Astăzi am văzut un om al străzii care strângea mărunţit. L-am văzut intrând apoi într-un fast-food şi în timp ce îşi numără bănuţii am intrat în vorbă cu el, deşi el nu avea chef de vorbă. I-am cumpărat o cafea şi un covrig şi l-am rugat să stea puţin jos cu mine.

Mi-a povestit că oamenii se poartă urât cu el pentru că locuieşte pe străzi, cum drogurile l-au transformat într-o persoană pe care o urăşte, că mama lui a murit de cancer, nu şi-a cunoscut niciodată tatăl şi tot ce şi-a dorit a fost ca mama lui să fie mândră de el, dar că a eşuat.

Pe acest băiat încântător îl cheamă Chris şi este unul dintre cei mai sinceri oameni pe care i-am întâlnit. Când a trebuit să plec, m-a rugat să aştept să-mi scrie ceva pe un bileţel. Mi-a înmânat un bon fiscal pe spatele căruia scrisese: "Voiam să mă sinucid astăzi, dar datorită ţie nu mai vreau să fac asta", a povestit tânăra, care a plâns când a citit mesajul tânărului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu