"Voi fi mereu cu ochii pe tine!" Descoperirea misteriosă făcută de un bărbat în noua sa locuință

Un bărbat din Marea Britanie a făcut o descoperire misterioasă în noua sa locuință. El a început să își renoveze casa, în momentul în care a găsit un bilet vechi de 15 ani. "Voi fi mereu cu ochii pe tine", scria în bilet.

Biletul a fost scris în 2001 de un anume Darren Clucas, care a ascuns foaia în spatele șemineului. "Bună, bine ai venit în camera mea. Este anul 2001 și decorez această cameră. Sper că te bucuri de viață. Ține minte că voi fi mereu cu ochii pe tine. Pe mai târziu, Darren Clucas", scria pe foaia ascunsă, scrie libertatea.ro.

Suprins de descoperire, Alex Moss a vrut să îl găsească pe autorul biletului. Așa că a publicat o fotografie pe Reddit, Twitter și Facebook, alături de hashtagul #finddarrenclucas.

Suprinzător, în doar câteva ore, Alex Moss a primit un răspuns de la Darren. Acesta i-a răspuns pe Twitter, unde a scris că totul a fost o glumă.

Darren a povestit că a locuit în acea casă timp de două decenii, alături de familia sa: "Sper că te bucuri de casă la fel de mult cum ne-am bucurat noi. Am avut niște petreceri minunate acolo!".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu