Voi aţi chemat vreodată ambulanţa? MESAJUL unei şoferiţe te va pune pe gânduri. Ce a văzut pe o stradă din Capitală

O şeferiţă a venit cu un mesaj pentru conducătorii auto care nu cedează trecerea ambulanţelor, după ce dimineaţă, în timp ce se afla în trafic pe o stradă din Capitală, a rămas dezamăgită de unii şoferi care nu s-au grăbit să cedeze trecerea unui echipaj medical.

"Voi aţi chemat vreodată ambulanţa?

Eu am avut ocazia când în faţa mea s-a prăbuşit la pământ un copil de doar 2 sau 3 ani. Eu am fost ceea care a chemat ambulanţa. Era o familie de turişti, aşa că nimeni din jur nu a înţeles ce s-a întâmplat şi ce spuneau. Părinţii copilului au intrat în panică, oamenii au început să se adune, nimeni nu înţelegea nimic. Ambulanţa a venit timp de cinci minute, dar credeţi-mă că la toţi cei prezenţi ne părea o veşnicie.

În această dimineaţă stau la semafor, văd ambulanţa ca se apropie, din două benzi, pe fiecare erau minim 10 maşini. Doar eu şi încă câteva maşini au încercat să tragă pe dreapta. Poate îmi explică şi mie cineva de ce procedăm noi oamenii aşa? Ce se întâmplă în cele două minute timp în care cadezi trecerea ambulanţei sau altor maşini cu regim prioritar? Eu înţeleg, o să întârzii la serviciul sau la o întâlnire în cel mai rău caz o să pierzi o ofertă bună, vei fi amendat sau concediat. Dar pentru altcineva aceste minute îl costă sănătate sau chiar viaţa. Hai să tragem pe dreapta, hai să fim oameni", a menţionat şoferiţa, care a postat mesajul pe o reţea de socializare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu