Vocalistul formaţiei "Noroc", Ştefan Petrache, luptă cu o boală incurabilă

Embed:

Vocalistul legendarei formaţii "Noroc", Ştefan Petrache, luptă cu o boală incurabilă. Acum trei ani, interpretul a fost diagnosticat cu diabet, iar până acum a suferit şase intervenţii chirurgicale.

Cea mai recentă operaţie a fost acum o săptămână. Artistul, care este încă în spital, spune că, din cauza bolii, a renunţat la tot ce a avut mai scump în viaţă - muzica.

"Nu fac nimic. În ceea ce priveşte muzica nu am niciun plan, pentru că nu pot să promit. Ştiţi care este cel mai greu lucru? Să nu faci nimic", a mărturisit Ştefan Petrache.

După operaţia de săptămâna trecută, pentru Ştefan Petrache a devenit o provocare şi deplasarea prin salonul spitalului. Interpretul nu se plânge, însă, şi spune că cea mai mare dorinţă este să nu ajungă o povară pentru familie: "În general mă simt bine, rezist, mă stărui psihologic, moral să fiu la nivel, să nu-mi tachinez familia, prietenii. Mie în general nu-mi place să umblu mornăind, plângând şi milogindu-mă."

Ştefan Petrache şi-a început cariera în formaţia Noroc şi este de baştină din Nisporeni. În ultima perioadă, artistul s-a ocupat mai mult de afaceri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu