Vladislav Kulminski a fost numit secretar de stat la Ministerul de Externe

Vladislav Kulminski a fost numit secretar de stat la Ministerul de Externe. Anunțul a fost făcut de Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

PUBLIKA.MD amintește că anterior Ministerul de Externe a anunțat că este în căutarea unui secretar general, iar una din condiţiile puse pentru candidați era să cunoască limba moldovenească.

CITEȘTE ȘI: Popescu de la Externe caută un secretar general: Una din condiţii, să cunoască limba moldovenească (FOTO/VIDEO)

În iunie 2019, Vladislav Kulminski a fost numit în funcția de cosilier al prim-ministrei Maia Sandu, pe politică externă și planificare strategică.

CITEȘTE ȘI: Jurnaliștii loiali binomului PAS cu DA sunt promovați în funcții, în Guvernul Maiei Sandu

Vladislav Kulminski a fost realizatorul unei emisiuni în limba rusa la postul Jurnal TV.

Totodată, Vladislav Kulminsk a fost membru PPEM, iar potrivit unei investigaţii realizate de rise.md, el a fost şi consilier al premierului Iurie Leancă. Acesta era plătit cu peste patru de mii de dolari pe lună, bani proveniţi de la miliardarul american George Soros, prin intermediul unei organizaţii nonguvernamentale din Germania.

 

loading...

Lasă un comentariu