Vladimir Voronin nemulţumit de câştigătorii "Zece pentru Moldova": Oleg nu a făcut niciun ban în Moldova, Iovu a trădat, Rotaru cântă doar la corporative

Embed:

Nemulţumirea liderului comunist, Vladimir Voronin, faţă de gala "Zece pentru Moldova", care a acuzat Publika TV că vrea să-l discredizete, se pare că nu ţine doar de faptul că el a fost desemnat câştigător la categoria oameni politici. Acesta şi-a exprimat astăzi indignarea şi cu referire la alţi câştigători.

„Fiul meu, Oleg, anul trecut nu a făcut niciun ban în Moldova. A avut parte numai de judecăţi, audieri, percheziţii, dar ei îl declară businessman-ul anului şi pe mine politicianul anului”, a menţionat Voronin, citat de hotnews.md

Voronin s-a arătat deranjat şi de nominalizarea interpretei Sofia Rotaru. „Cea care cîntă doar pe la corporative şi mai mult nu ştie de Moldova a fost nominalizată. Dacă aţi vrut să vă discreditaţi, altă formă mai bună nu era”, a conchis liderul comuniştilor.

Mai mult, liderul comunist i-a atacat şi pe laureaţii ca categoria sportivi. Acesta a acuzat-o pe Cristina Iovu de trădarea Moldovei.

Directorul IMAS Chişinău, Doru Petruţi, a lansat astăzi un apel către societate să nu interpreteze rezultatele sondalului "Zece pentru Moldova" în mod orgolios, ci să înţeleagă că ele sunt oglinda societăţii".

"Nu Publika TV este cea care a decis câştigătorii. Sunt convins că următorul sondaj socio-politic care va fi realizat va reproduce clasamentul în privinţa celui mai bun politician. Cred că trebuie să pornim de la aceste rezultate şi să vedem ce facem cu modelele şi valorile pe care o parte din cetăţenii Republicii Moldova le au", a  subliniat Doru Petruţi.

Publika.md aminteşte că ieri seara a avut loc Gala "Zece pentru Moldova", în cadrul căreia au fost oferite premii pentru 10 categorii de persoane. Câştigătorii au fost desemnaţi în urma unui sondaj realizat de IMAS, în perioada 3-27 martie 2013, în 75 de localităţi, pe un eşantion de 1100 de persoane, cu vârsta de 18 ani şi mai mult. 

Premiile au fost acordate în felul următor:

Categoria muzică uşoară - Sofia Rotaru

Catefgoria sportivi - Cristina Iovu şi Nicolae Juravschi

Categoria oameni de afaceri - Oleg Voronin

Categoria actori şi regizori - Mihai Volontir

Categoria jurnalişti  - Lorena Bogza

Categoria interpreţi de muzică populară - Zinaida Julea

Categoria analişti - Oazu Nantoi

Categoria branduri - Compania "Bucuria"

Categoria oameni politici - Vladimir Voronin

Categoria CEL MAI IUBIT MOLDOVEAN - Mihai Volontir.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu