Vladimir Voronin ÎNJURĂ reporterii Publika TV: Plecați nah*r

Embed:

Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a înjurat echipa Publika TV, care l-a abordat astăzi înainte de şedinţa plenară a Parlamentului.

Fără să explice gestul, Vladimir Voronin le-a spus colegilor noştri că sunt lipsiţi de ruşine, iar cuvintele care au urmat nu au nevoie de niciun comentariu.

Gestul liderului PCRM este unul indecent, spune directorul Asociaţiei Presei Independente, Petru Macovei.

"Este un gest şi o situaţie incalificabilă mai ales dacă luăm în calcul că vine de la un fost preşedinte ţară care se tot lăuda că în raport cu jurnaliştii şi mass media a făcut  realizări temeinice. Acest comportament până la urmă ar putea să se întoarcă ca un bumerang împotriva acelor politicieni care se comportă aşa cum s-a comportat Voronin", a declarat directorul executiv al Asociaţiei Presei Independente, Petru Macovei.

Şi experţii de la Centrul de Investigaţii Jurnalistice au condamnat comportamentul liderului comunist.

"Un astfel de gest este unul condamnabil şi deloc admisibil pentru o persoană publică cum este un deputat. Organzaţiile de media ar trebui să-i ceară domnului Voronin să-şi ceară scuze public şi de la postul TV Publika şi de la jurnalista pe care a agresat-o", a declarat directorul Centrului de Investigaţii Jurnalistice, Cornelia Cozonac.

Nu este pentru prima dată când Vladimir Voronin are un comportament agresiv faţă de jurnaliştii de la Publika TV. Anterior, liderul comuniştilor a declarat că Publika TV dezinformează şi că nu va mai acorda interviuri postului nostru de televiziune.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu