Vladimir Voronin: Igor Dodon îi va trăda pe toţi! Pe toţi şi întotdeauna!

Embed:

Igor Dodon este un trădător înnăscut. Pentru propriul interes el va călca în picioare ţara şi jurământul depus în faţa cetăţenilor. Declaraţia a fost făcută de fostul Președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, la emisiunea "Moldova în Direct", de la postul naţional de televiziune. Liderul Partidului Comuniştilor este convins că dovezile video, care demonstrează direct trădarea actualului şef al statului sunt reale.

"Cunoscând cine este acest personaj, acest Dodon, eu sunt convins că acesta este un adevăr, un adevăr concret, real. Dodon ne-a trădat, ne-a trădat pe noi împreună cu aceeaşi Greceanîi şi l-au votat pe Timofti preşedinte. El de fapt, omul acesta, numai prin trădări merge. Numai prin trădări şi pentru interesul lui, el îi va trăda pe toţi, pe toţi şi întotdeauna, asta nici nu se discută"., a declarat fostul preşedinte al Republicii Moldova. 

Vladimir Voronin a mai spus că guvernul numit de Alianţa lui Kozak ACUM - PSRM nu poate fi considerat legitim, iar Constituţia este documentul de căpătâi. Liderul comunist este convins că tot ce se întâmplă acum în ţară este o răzbunare, o dorinţă de a elimina democraţii de la putere.

CITEŞTE ŞI: FILMUL TRĂDĂRII: Cum şi-a vândut ţara IGOR DODON pentru 30 de arginţi