Vladimir Voronin critică noua guvernare: Harvard sau Oxford, mare brânză (VIDEO)

Embed:

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, critică noua guvernare şi spune că nu a făcut nimic de când a avenit la putere. Mai mult, acest menţionează că doar a înflorit cumătrismul, numindu-i în funcţii pe ai lor. Declaraţiile au fost făcute într-o emisiune la un post privat de televiziune.

"Nici peste 1.000 de zile nu o să pot spune ceva de bine, nu este prezenţa acestui bine, nici pe o dimensiune, numai "razborci". I-a dat afară pe aceea şi i-a pus pe a lor. Ce merită ei, i-a adus nu stiu de unde... "crai zimli" de aceea că el cândva a absolvit Oxford sau Harvard, ei şi mare brânză, dacă el nu a fost în Moldova 14 ani de zile şi nu ştie realităţile noastre. Ştii ce înseamnă studiile? Profesorul şi cartea care îţi bagă în cap aceste cunoştinţe, dar dacă dumneata cu capul nu eşti ...în normă, atunci aceste cunoştinţe intră pe o ureche şi ies pe alta. Şi te-ai dus bou şi ai venit vacă", a declarat Vladimir Voronin. 

Liderul PCRM a mai spus că coaliţia PSRM-ACUM face doar greşeli: 

"Mai mult decât atât, ei fac şi greşeli, gata cu furtul miliardului s-a uitat tot, s-au liniştit toţi, cine îi acum preşedinte de Parlament şi a luat bani, altul e alt nacialnic şi lor nu le convine să ridice tema miliardului mai departe. Ce ţine de aviaţie, ei se duc la judecată, dar eu pun altfel întrebarea: noi ce am folosit toate normele legale din ţara noastră la crearea acestei instituţii de concesiune a aeroportului ca să ne ducem la judecată, gata o ridicat mâinile în sus toţi juriştii, Guvernul, procurorii. Dar dacă noi pierdem judecata, atunci cei care au luat banditesc acest aeroport atunci ei câştigă şi noi rămânem cu fluierul în mână. Şi nu doar asta, şedinţele lor... ce decizii iau ei, uitaţi-vă ce se votează în Parlament", a conchis liderul PCRM.

PUBLIKA.MD menţionează că, duminică, 15 septembrie, preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, va fi invitatul emisiunii "În centrul atenţiei" cu Oxana Bodnar. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu