Vladimir Voronin admite noi plecări din fracţiunea PCRM. "Poate să se întâmple orice"

Embed:

Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, admite noi plecări din fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniştilor. Acum o săptămână mandatul de deputat a fost depus de către ideologul PCRM, Mark Tkaciuk. Acesta deocamdată nu şi-a explicat decizia, iar presa a scris zilele trecute că Tkaciuk va fi urmat şi de către alţi parlamentari comunişti.

Preşedintele PCRM spune că eventualele retrageri din fracţiune nu depind de el. "Nu depinde de Voronin, asta depinde de persoane şi partidul este un organism viu, compuşi din oamenii vii şi poate să se întâmple orice. Vin foarte mulţi oameni în partid. Pleacă din partid. Viaţa e viaţă, nimeni nu se poate supune unei ordine stricte ", a menţionat Voronin.

Întrebat când a discutat ultima dată cu Mark Tkaciuk, Vladimir Voronin a evitat să dea un răspuns. "Eu nu pot răspunde la aceste întrebări. Mie nu îmi plac întrebările dumneavoastră, dar nici răspunsul pe care îl aşteptaţi dumneavoastră", a precizat liderul PCRM.

Acum o săptămână, Mark Tkaciuk şi-a depus mandatul de deputat fără să-şi anunţe motivele. Până acum acesta nu a dat nicio explicaţie, dar nici nu a spus cu ce se va ocupa în continuare. În schimb, presa a scris, citând surse din cadrul PCRM, că Tkaciuk, urmat de alţi deputaţi comunişti, se vor retrage şi din conducerea partidului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu