Vladimir Ţurcan despre troleibuze: Partidele politice vor ieşi la 1 iunie în PMAN şi vor striga: "Eu le-am adus, eu le-am adus"

Preşedintele Partidul "Moldova Unită", Vladimir Ţurcan, nu exclude ca troleibuzele noi, care urmează să fie puse pe circuit, să fie scoase în Piaţa Marii Adunări Naţionale abia la 1-3 iunie.

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV, în care s-a discutat despre disputele apărute între fracţiunile parlamentare, pe seama troleibuzelor procurate de la Minsk.

"Nu este exclus ca la 1-3 iunie, mai aproape de locale, să apară membrii partidelor în PMAN şi fiecare dintre ei "să ţină câte o parte din aceste troleibuze" şi să afirme că "Eu l-am adus, eu l-am adus", a ţinut să mai precizeze Vladimir Ţurcan.

Amintim că astăzi, 21 aprilie, în cadrul şedinţei Legislativului, liberalii au reiterat, că meritele pentru procurarea de la Minsk a celor 102 troleibuze îi revin primarului Dorin Chirtoacă. Iar democraţii şi liberal-democraţii le-au dat replica, atribuindu-şi şi ei o parte din merite pentru această achiziţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu