Vezi automobilul accidentat al lui Vladimir Ţurcan

Embed:

O fractură a oaselor bazinului îl va ţine o lungă perioadă de timp la pat pe preşedintele Partidului ”Moldova Unită”. Vladimir Ţurcan a fost aseară victima unui accident rutier produs în apropierea oraşului Drochia. Acum se află internat la Spitalul de Urgenţă din Capitală.

Medicii spun că starea liderului partidului Moldova Unită este satisfăcătoare. El va trebui însă să stea la pat aproximativ o lună, pentru că şi-a fracturat oasele bazinului.

Accidentul s-a produs aseară, în apropiere de satul Pelenia, raionul Drochia. Într-un comunicat al MAI se spune că şoferul a pierdut controlul volanului, în consecinţă maşina s-a răsturnat. Poliţiştii presupun că accidentul s-a produs din cauză că şoferul nu a reuşit să adapteze vizeta într-o curbă periculoasă şi pe carosabil umed.

Unii colegi de partid cred totuşi că accidentul ar fi fost provocat intenţionat. De altă părere este Vladimir Ţurcan. Acum maşina preşedintelui Partidului Moldova Unită se află la o parcare din Drochia. Ea este sigilată, iar martorii spun că nu mai poate fi recuperată.

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu