Vladimir Putin a devenit personaj negativ de benzi desenate. Imaginile au fost publicate de DC Comics

Embed:

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a devenit personaj negativ de benzi desenate. Oficialul apare într-o serie de memeuri publicate de "DC Comics", care este parte a companiei Warner Bros.

În prima imagine, liderul de la Kremlin ţine o conferinţă de presă după ce personajul fictiv "Firestorm" a îngheţat din greşeală un grup de cetăţeni ruşi.

Putin cataloghează acest gest drept o declaraţie de război şi îl acuză pe cel vinovat că lucrează pentru Guvernul SUA. Mai mult, el promite cetăţenilor că gestul nu va rămâne nepedepsit.

La un moment dat, însă, conferinţa de presă este întreruptă de Superman, care încearcă să-i explice lui Putin că incidentul s-a produs din greşeală şi că "Firestorm" îşi poate folosi puterile pentru a dezgheţa oamenii. La scurt timp după asta, într-adevăr "Firestorm" apare în mijlocul mulţimii cu un copil pe care l-a readus la viaţă.

Soldaţii ruşi nu apreciază gestul şi încep să tragă din arme de foc şi să scoată tancurile. Totul se termină cu intervenţia lui Superman care salvează copilul, iar Putin iese de pe scenă în grabă. "DC Comics" este unul dintre cei mai mari şi vechi publicişti de benzi desenate din lume, iar printre cele mai renumite personaje ale sale se numără Superman, Batman şi Wonder Woman.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu