Vladimir Kliciko nu se mai bate cu Dereck Chisora

Embed:

Vladimir Kliciko nu se mai bate cu Dereck Chisora! Cu 48 de ore înainte de luptă cei doi boxeri au lasat toată lumea cu ochii în soare. Iniţial programată pentru 11 decembrie, la Mannheim, în Germania, întâlnirea a fost anulată din cauza unei accidentări suferite de pugilistul ucrainean, care va sta pe tuşă şase săptămâni.

Deşi în joc ar fi fost puse 3 centuri - în versiunile IBF, WBO, IBO - şi titlul de campion la categoria grea, acordat de revista „The Ring”, partida dintre Vladimir Kliciko şi Dereck Chisora nu va mai avea loc. Cei doi nu vor mai urca în ring din cauza unei accidentări a lui Vladimir, ce l-a făcut pe acesta inapt de luptă în gala de sâmbătă!

Kliciko a suferit o ruptură la unul dintre muşchii abdominali din partea stângă, în timpul unui antrenament. Campionul mondial a fost investigat de unul dintre cei mai buni doctori din Germania, care a concluzionat că acesta nu poate lupta.

Ucraineanul va fi forţat să ia o pauză de aproape şase săptămâni, fiind prima dată în carieră când se accidentează cu câteva zile înaintea unui meci.

Lasă un comentariu