Vladimir Kliciko a făcut un antrenament deschis publicului înainte de duelul cu Bryant Jennings

Embed:

Vladimir Kliciko îşi atenţionează atenția pe Bryant Jennings înainte de luptă. Ucraineanul a declarat că presiunea e mai mare pentru adversarul său, care trebuie să fie pregătit pentru a face faţă.

Campionul mondial la categoriile WBA, WBO, IBO şi IBF, ucraineanul Vladimir Kliciko a oferit o sesiune de antrenament deschisă publicului înainte de marea luptă cu Bryant Jennings.

"Putem prezice o mulțime de lucruri, dar niciodată nu vom şti exact ceea ce se va întâmpla. Asta pentru că fiecare adversar este diferit. Vom vedea cum Brian Jennings va face faţă presiunii, pentru că atunci va fi o presiune mare pe el", a declarat boxerul Vladimir Kliciko.

Bryant Jennings, în vârstă de 30 de ani, urmează să facă un antrenament deschis în zilele următoare. Americanul este neînvins la profesionişti şi are în palmares 19 victorii, dintre care 10 prin knock-out.

Kliciko este considerat favorit, fiind un pugilist mai experimentat. Acesta are de trei ori mai multe meciuri disputate la profesionişti, în care a obţinut 63 de victorii, dintre care 53 prin knock-out, dar a suferit şi trei înfrângeri. Kliciko a luptat ultima dată în luna noiembrie, atunci când l-a învins prin knock-out pe bulgarul Kubrat Pulev.

Până acum, Kliciko şi-a apărat cel puţin una dintre centuri de 17 ori consecutiv.

Lupta dintre Kliciko şi Jennings va ave loc pe 25 aprilie, la Madison Square Garden, din New York.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu