Vladimir Cebotari: Vom fi şi mai insistenţi în promovarea mesajului PDM, în următoarele 10 zile (VIDEO)

Până la încheierea campaniei electorale, Partidul Democrat va fi şi mai insistent în promovarea mesajului PDM. Declaraţia a fost făcută de vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă.

"PDM are cea mai intensă campanie electorală şi probabil aşa vor fi şi rezultatele de care noi suntem încrezuţi. O dată ce ne apropiem de încheierea campaniei electorale, mai avem 10 zile, vom fi şi mai insistenţi în a promova mesajul PDM, ca toată lumea să ştie sigur ce alege. Vom informa oamenii despre cele patru decizii pe care trebuie să le facă pe data de 24 februarie, atât în cadrul referendumului, cât şi în cadrul votului în Parlament pe circumscripţii uninominale, cât şi pe cele naţionale", a menţionat Vladimir Cebotari.

Totodată, vicepreședintele PDM a declarat că cetăţenii cunosc ce a făcut PDM în timpul guvernării şi sunt bucuroşi de proiectele sociale implementate.

"E îmbucurător să constatăm de câte ori ne vedem cu oamenii că ei sunt informaţi despre tot ceea ce am făcut noi în trei ani, de ce au făcut sau nu au făcut alţi concurenţi, unde au pierdut ei timpul. Noi avem grijă ca oamenii să fie corect informaţi. Am văzut în raioane că cetăţenii ştiu bine ce înseamnă acele proiecte importante care PDM le-a realizat: drumuri bune pe care le au în sate, proiecte de conectare la apeduct şi canalizare, oamenii se bucură că familiile lor pot beneficia de prima casă.

Oamenii cunosc toate proiectele sociale pe care le-am făcut: majorarea salariilor, a pensiilor. Iar unele persoane care nu au beneficiat de aceste creşteri, avem în viitor decizii care îi vor viza şi pe aceşti oameni", a punctat Vladimir Cebotari.

Caravana PDM a avut peste 4.500 de întâlniri directe şi discuții cu 220.000 de oameni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu