Vladimir Cebotari: Suntem într-o stare de haos. Acum toată lumea își șterge picioarele de justiție

Suntem într-o stare de haos. Acum toată lumea își șterge picioarele de justiție. Declarația a fost făcută de Vladimir Cebotari în cadrul emisiunii Fabrika. Oficialul a mai precizat că actuala guvernare a înlăturat un șir de oameni apolitici și profesioniști, iar lumea își șterge picioarele de justiție.

Cebotari speră că situația actuală se va ameliora și nu va degenera în ceva mai grav.

"Este o altă întrebare că coaliţia a fost creată dintre partide care nu au nimic cu problemele omului. Care nu au nimic cu grijile faţă de cetăţean şi de ţară şi sunt obsedate de anumite supărări. De aceea procedează cum procedează. Atacuri, presiuni, au înlăturat un şir de oameni absolut apolitici, tehnici din funcţiile lor care şi le exercitau.

Acum se confruntă cu un şir de lacune sau vacuum, lipsă de oameni competenţi în instituţii. Oamenii îşi permit să fugă din instanţă de judecată. Aţi văzut ce s-a întâmplat astăzi. Crime odioase care nu se petreceau anterior.

Dacă ziceau că au nevoie de o justiţie puternică acum toată lumea îşi şterege picioarele de această justiţie. Intervenţii, presiuni directe în cadrul instituţiilor care sunt absolut autonome de organele executive sau legislative. Eu cred că suntem într-o stare de haos. Sper foarte mult această stare de haos să nu degenereze în ceva mai grav", a spus Vladimir Cebotari în cadrul emisiunii FABRIKA.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu