Vladimir Cebotari și-a exprimat opțiunea de vot: "Am votat pentru o nouă faţă a Primăriei" (VIDEO)

Embed:

Candidatul PDM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Vladimir Cebotari și-a exprimat opțiunea de vot. Acesta a menţionat că a votat pentru ceea ce aşteaptă Chişinăul şi chişinăuienii.

"Am votat pentru ceea ce aşteaptă Chişinăul şi chişinăuienii. Pentru ordine, curăţenie, transport public mai bun, drumuri reparate, grijă de oameni, locuri în grădiniţe, un miros mai frumos, şi în primul rând pentru o nouă faţă a Primăriei. Pentru oameni foarte responsabili, care ştiu, nu vorbesc, dar ştiu cum pot să realizeze aceste proiecte. Şi aşa încât programele şi promisiunile din programele electorale să nu rămână o simplă promisiune. Aşa cum s-a întâmplat, din păcate, toţi aceşti ani. Politicienii au venit în funcţia de consilieri sau primar, au plecat, dar problemele au rămas şi s-au acumulat".

Aşteptările lui Vladimir Cebotari de la aceste alegeri:

"Că cetăţenii vor alege de această dată raţional, nu cu inima. Pentru că raţional înseamănă să faci o evaluare raţională, fără emoţii în privinţa unor candidaţi sau altora şi să fie aleşi candidaţii care cu adevărat pot să rezolve problemele oraşului".

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook

 

loading...

Lasă un comentariu