Vladimir Cebotari, prima reacţie după ce procurorul Robu a cerut ridicarea imunităţii deputatului (VIDEO)

Embed:

Vladimir Cebotari spune că ştia ziua şi ora la care Procurorul Robu va cere să-i fie ridicată imunitatea pentru a-l cerceta penal. Deputatul democrat susţine că este acuzat nejustificat de anumite încălcări ce ţin de concesionarea Aeroportului Chişinău. Potrivit lui Cebotari, în acea perioadă el făcea parte din Comisia Juridică, care a votat o decizie luată de Guvern, din care făcea parte şi actualul premier Maia Sandu. 

"Comisia a avut doar obligaţia tehnică de a pune aprecieri la anumite criterii, care trebuia să le întrunească ofertanţii. Comisia trebuia să execute mai multe Hotărâri ale Guvernului. Hotărârea de a concesiona Aeroportul, condiţiile, termenul de 49 de ani, păstrarea taxelor, inclusiv celor de modernizare, au fost aprobate până la începerea lucrului în Comisie, de către Guvern. Inclusiv cu mânuţa doamnei Maia Sandu. 

Întrebarea mea va fi: Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?", a declarat Cebotari.

CITEŞTE ŞI: Procurorul Robu cere ridicarea imunității lui Vladimir Cebotari şi Petru Jardan

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului, Zinaida Greceanîi a anunţat că Procurorul Robu cere ridicarea imunităţii a doi deputaţi: Vladimir Cebotari (PDM) şi Petru Jardan (Partidul "ŞOR")

Lasă un comentariu