Vladimir Cebotari: PDM nu a folosit resursele administrative pentru a se promova în campania electorală

Partidul Democrat din Moldova nu a folosit resursele administrative pentru a se promova în campania electorală.

Despre acest lucru a anunțat vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă.

Oficialul a mai precizat că "rata cazurilor confirmate de aumite abateri minore, în care este vizat PDM, este extrem de mică și nu are nicio valoare în influențarea alegerilor".

"PDM folosește mult sub limita bugetelor care au fost aprobate de CEC. Nu avem nevoie de așa sume de bani care sunt aprobate și admise în această campanie electorală.

Suntem economicoși, faptul că avem resursele necesare pentru a ne acoperi această activitate intensă este direct proporțională intensității activității noastre și vorbește despre faptul că suntem cei mai transparenți în a ne raporta costurile reale pe care le avem.

Acoperirile vin de la oamenii care ne susțin, de la oamenii care vor să continuăm acele lucruri bune care au fost pornite.

Eu vreau să vă spun că deși sunt politian cu câțiva ani de activitate în cadrul acestui partid, pe mine în fiecare zi ma surprinde suportul pe care eu îl întâlnesc din partea oamenilor, care vin la noi și ne exprimă suportul.

Vin cu diferite inițiative pentru a ne ajuta în compania electorală. În ceea ce privește resursele administrative, nu cunosc niciun caz confirmat de utilizare a resurselor administrative de către PDM.

Spre deosebire de unele partide de opoziție. Promo-lex este o organizație pe care noi o respectăm, a căror fiecare critică este valoaroasă și ne face să ne reverificăm ca nu cumva noi să încălcăm legislația.

Promo-lex a spus că își bazează constatările sale, în mare parte, pe unele afirmații care le produc unele persoane, inclusiv instituțiile cu observatorii.

Nu are obligația nici resursele necesare ca să verifice acele informații. De câte ori vedem o constatare critică, din punctul lor de vedere la adresa noastră, noi facem cel puțin câteva verificări, să ne asigurăm că acest lucru nu se produce.

Rata cazurilor confirmate de naumite abateri minore, în care este vizat PDM, este extrem de mică și nu are nicio valoare în influențarea alegerilor câtuși de puțin", a spus vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu