Vladimir Cebotari: Dacă opoziţia ajunge la guvernare, ţara riscă să ajungă din nou în haos şi instabilitate politică

Embed:

Dacă opoziţia ajunge la guvernare, ţara riscă să ajungă din nou în haos şi instabilitate politică, iar multe dintre proiectele iniţiate de PDM nu vor fi duse la bun sfârşit. Declaraţiile au fost făcute de vicepreşedintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari.

Potrivit vicepreşedintelui PDM, reprezentanţii opoziţiei au recunoscut că nu vor şti cum să le achite oamenilor salariile şi pensiile majorate de actuala guvernare şi, cu atât mai mult, nu vor avea capacităţi pentru a continua reparaţia drumurilor sau implementarea altor programe sociale. 

"Dacă vine opoziţia la guvernare, ne întoarcem din punctul nostru de vedere, în haosul politic, în perioada instabilităţii, în perioada când investitorii străini şi locali vor fugi din ţară sau nu vor veni, în perioada în care acest trend de reducere a numărului de migraţie va avea o altă direcţie, inversă. În care oamenii din cauza haosului, care poate să se reinstaleze, pentru că va fi instabilitate politică, vor fi nevoiţi să-şi caute alte soluţii", a menţionat Vladimir Cebotari.

Cebotari a mai spus că cei din opoziţie, inclusiv cei din binomul PAS-PPDA, nu au un program electoral bazat pe proiecte pentru a soluţiona problemele oamenilor. Vicepreşedintele PDM, Vladimir Cebotari, a remarcat că binomul PAS-PPDA recurge în toată această perioadă la mesaje pline de ură, atacuri la persoană şi discursuri agresive. Nici liderul PAS, Maia Sandu, nici preşedintele PPDA, Andrei Năstase, nu au răspuns la telefon pentru a ne oferi un punct de vedere legat de acest subiect.

"Acest bloc încearcă să ajungă într-o poziţie de guvernare extrem de serioasă, să eviţi să oferi soluţii sau indicaţii, sarcini, proiecte politice gen: "Du-te acolo, nu ştiu unde şi fă ceva, nu ştiu ce. Iată acest bloc ACUM, amuş, ieri, acum patru ani, nu ştiu cum îl numim, ei tot vin cu soluţii că vom face aceea, nu ştiu ce, atuncea nu ştiu când. Cam aşa este abordarea lor", a punctat vicepreşedintele PDM.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu