Vladimir Cebotari: Alianţa PSRM-ACUM nu este bucuroasă că are opoziţie în Parlament

PDM a revenit în Parlament pentru a munci şi pentru a lupta pentru toate proiectele care pot face viaţa oamenilor mai bună, totuşi alianţa PSRM-ACUM nu este bucuroasă că are opoziţie în Legislativ. Declaraţiile au fost făcute de vicepreşedintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari.

"Noi vom lupta pentru proiectele noastre, coalţia aşa cum a fost poreclită pseudo-europeană nu este bucuroasă că are opoziţie. Ei nu vor să audă o a altă opinie, deja abia aşezându-se în fotolii s-au transformat în dictatori. Azi am venit cu un proiect, cel care prevede acordarea lunară a câte  200 de lei pentru copiii până la 18 ani. Aţi văzut că nu au vrut să fie alături de cetăţeni. Vom lupta pentru proiectele pe care le-am promis în campanie, proiecte pentru oameni. Misiunea PDM este să fim vocea cetăţenaului", a menţionat democratul.

Totodată, Vladimir Cebotari a declarat că ACUM a demonstat că serveşte celor din PSRM şi nu cetăţenilor.

"Un alt episod de trădare este faptul că ACUM a cedat în totalitate cotrolul celor mai importante instituţii în stat preşedintelui ţării. Trecerea SIS în subordinea statului. S-a făcut atunci când în spaţiul public sunt mai multe suspiciuni că preşedintele nu serveşte cetăţenilor.

Citeşte şi: Blocul ACUM a susţinut subordonarea serviciilor speciale moldovenești președintelui PRO-RUS

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu