Vladimir Cebotari a anunţat ce se poate întâmpla dacă PDM nu rămâne la guvernare (VIDEO)

Dacă PDM nu rămâne la guvernare există riscul ca foarte multe dintre proiectele implementate de democraţi să nu fie realizate de opoziţie. Declaraţia a fost făcută de vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă.

"Toate partidele au declarat că nu ştiu cum şi nu au soluţii de a majora salariile, nu au prezentat soluţii clare cum, de unde vor găsi surse. Mai mult, au spus că nu cred că ei ştiu de unde pot plăti salariile care deja au fost majorate de PDM. Partidele de opoziţie au declarat că nu ştiu de unde pot plăti în continuare pensiile care deja sunt stabilite şi majorate de PDM. Ei nu au capacitatea şi soluţiile pentru a continua repararea drumurilor, precum şi alte proiecte cum ar fi apă bună în fiecare gospodărie, dar şi alte proiecte pe care le-am iniţiat şi pentru care PDM are acoperire financiară şi pe care ştim cum să le ducem la bun sfârşit. 

Oricare altă decizie decât PDM la guvernare, dacă vine opoziţia la guvernare, ne întoarcem de unde am pornit, în perioada haosului, în perioada instabilităţii, în perioada când investitorii străini şi locali vor fugi din ţară sau nu vor veni", a menţionat vicepreședintele PDM.

Totodată, Vladimir Cebotari a declarat că PDM vrea să le oferă cetăţenilor o viaţă bună acasă, în Moldova: "Noi vrem să ţinem oamenii acasă prin a crea condiţii mai bune şi să contiuăm acele proiecte pe care noi am început deja să le realizăm".

Mai mult, Vladimir Cebotari a reiterat că PDM va continua să aibă o campanie curată, fără atacuri aşa cum o fac alţi oponenţi politici.

"Deşi este campanie electorală şi avem voie să lansăm teze, atacuri, ar fi bine ca aceste atacuri sau dezbateri să fie axate pe proiecte pentru oameni. Unii oponenţi recurg la atacuri josnice la persoane, care nu le fac faţă unor politiceni. Noi nu vom răspunde la aceste atacuri, nu este timpul ca noi să intrăm în dezbateri cu colegii politicieni pe aşa subiecte. E timpul să facem campanie pe proiecte de dezvoltare a ţării. Noi alegem ţara, alegem să căutăm soluţii pentru problemele oamenilor", a conchis vicepreședintele PDM.

Lasă un comentariu