Vlad Țurcanu a votat pentru un oraș cu atmosferă pozitivă și un suflu nou

Candidatul Partidului Popular Românesc la funcția de primar al Capitalei și-a exercitat dreptul de vot. Acesta a venit la secţia de votare însoțit de soție și de fiul său. 

Vlad Țurcanu a votat pentru un oraș cu atmosferă pozitivă și cu un suflu nou, un oraș care să ofere posibilități egale pentru toți locuitorii săi.

"Este o senzație neobișnuită pentru mine, pentru că este primul scrutin la care particip în calitate de politician și de candidat. Speranța mea este că în această campanie am putut să transmit mesajele corecte către public, astfel încât să reprezint o șansă și o opțiune politică pentru cetățenii din municipiul Chișinău, dar și din Republica Moldova", a menţionat Ţurcanu.

Liderul PPR a îndemnat locuitorii Capitalei să participe la vot, pentru ca rezultatele alegerilor să reflecte cât mai exact voința și așteptările oamenilor.

"Este important ca la acest scrutin să se prezinte cât mai multă lume ca rezultatul alegerilor să fie corect. Prezența redusă la vot, se știe, distorsionează rezultatul final", a conchis Vlad Țurcanu.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu