Vlad Plahotniuc: Vine vremea tuturor celor care fură să stea la pușcărie, indiferent de relațiile sau blatul care-l au

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a susținut un discurs în fața întregului Congres. Acesta a menționat că vine timpul celor care fură să stea la pușcărie, iar Partidul Democrat va avea de câștigat, la fel ca și țara noastră.

"Nimeni nu trebuie să se mai simtă protejat atunci când face inegalități, trebuie să înțelegem că vine vremea tuturor celor care fură să stea la pușcărie, indiferent de relațiile sau blatul care-l are. Noi ca partid vom avea de câștigat, la fel și țara noastră. Vor pierde, însă, populiștii, măscăricii politici, care încă își imaginează că prin discursuri frumoase vor amăgi oamenii. Vor pierde cei care s-au obișnuit să manipuleze cu oamenii la proteste violente sau pe rețele de socializare”, a declarat Plahotniuc.

PUBLIKA.MD aminteşte că Vlad Plahotniuc este noul lider al Partidului Democrat din Moldova. El a fost a fost susţinut unanim de toţi cei peste 900 de delegaţi prezenţi la cel de-al optulea Congres al formaţiunii, desfăşurat sâmbătă în Capitală.

În cadrul Congresului PDMprim-vicepreşedinte al formaţiunii a fost ales premierul Pavel Filip.

Citeşte şi: Discursul lui Vlad Plahotniuc, la cel de-al optulea congres al Partidului Democrat din Moldova

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu