Vlad Plahotniuc: Pensionarii au ȋnceput deja să primească ajutorul de Crăciun pe care l-am promis

Guvernarea se ține de cuvânt. Asta o demonstrează și ajutorul pe care-l primesc bătrânii în aceste zile. Este vorba despre 600 de lei, bani de care se vor bucura aproximativ 550.000 de pensionari.

Cu această precizare a venit liderul PDM, Vlad Plahotniuc, pe o rețea de socializare. El mai subliniat și faptul că "bunăstarea oamenilor reprezintă o prioritate pentru PDM și Guvernul Republicii Moldova".

"Pensionarii au ȋnceput deja să primească ajutorul de Crăciun pe care l-am promis. Cei 600 de lei vor ajunge, ȋn următoarea perioadă, la aproximativ 550.000 de persoane.

E pentru prima dată când o guvernare vine cu o asemenea inițiativă și ne dorim să facem asta an de an, de acum ȋncolo.

Demonstrăm, din nou, că bunăstarea oamenilor e o prioritate pentru #PDM și Guvernul țării", a scris președintele PDM, Vlad Plahotniuc, pe o rețea de socializare. 

PUBLIKA.MD amintește că persoanele care au pensii mai mici de 2.000 de lei au început să-și ridice indemnizațiile unice de 600 de lei. Primii bani au ajuns încă de ieri. Este vorba despre beneficiarii care primesc alocațiile pe card.

Astăzi, la oficiile poștale din localități urmează să ajungă sumele pentru ceilalți pensionari.

Astfel, de mâine, poștașii vor împărți banii. În total, de ajutor financiar unic vor beneficia peste 550.000 de cetățeni.

Inţiativa a venit din partea președintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care își propune să vină în fiecare an, cu asemenea ajutoare de sărbători.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu